Фонд гарантування продає активи Дельта банку за стартовою ціною 868 мільйонів

Фонд гарантування продає активи Дельта банку за стартовою ціною 868 мільйонів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) на біржі DebtX виставляє на продаж пул активів Дельта банку балансовою вартістю у 4,85 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"31 травня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта Банк» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис. грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт.), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «Укрексімбанк», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НБУ оскаржив рішення суду про незаконність націоналізації ПриватБанку

У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема: 39 тис. квадратних метрів промислової нерухомості, діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту, 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення масложирового комбінату та діючий комбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Початкова ціна пула — 868,821,56 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-