Україна отримала нагороду від видання Global Capital в премії 2019 Bond Awards

Україна отримала нагороду від видання Global Capital в премії 2019 Bond Awards

Укрінформ
Україна зайняла друге місце в категорії «Найбільш вражаючий емітент з регіону СНД та колишніх членів СНД» в премії 2019 Bond Awards від видання Global Capital.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

"GlobalCapital оприлюднив переможців премії 2019 Bond Awards на щорічній церемонії нагородження в Лондоні. Україна зайняла друге місце в категорії "Найбільш вражаючий емітент з регіону СНД та колишніх членів СНД", - йдеться в повідомленні Мінфіну.

Премія GlobalCapital Bond Awards надається вже 12-ий рік поспіль і є головною нагородою на міжнародному ринку облігацій. Переможці визначаються шляхом опитування учасників міжнародного ринку капіталу, що означає, що вони відображають думку самого ринку.

Читайте також: Facebook планує запустити власну криптовалюту

"Нам дуже приємне таке визнання зі сторони учасників міжнародного ринку капіталу. Не зважаючи на те, що минулий рік був дуже складним для країн, що розвиваються, Україні вдалося розмістити облігації на суму 2 мільярди доларів. Ми залишаємося відповідальним позичальником та демонструємо успіхи в сфері управління державним боргом", - сказала міністр фінансів України Оксана Маркарова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-