Тернопільщина є хабом бізнесу, інновацій та інвестицій – Кубів

Тернопільщина є хабом бізнесу, інновацій та інвестицій – Кубів

Відео
Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів переконаний, що Тернопільщина є хабом бізнесу, інновацій та інвестицій.

На цьому він наголосив під час відкриття Міжнародного інвестиційного форуму, що розпочався у четвер у Збаражі, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Тернопільщина є хабом бізнесу, хабом інновацій, хабом інвестицій... Тернопільщина входить у ТОП-5 областей, де малий і середній бізнес почувається найбільш комфортно. За чотири роки до області залучено 23 млрд грн капітальних інвестицій, реалізовано 1600 проектів регіонального розвитку на 3,5 млрд грн, 565 інфраструктурних проектів - на суму майже 350 млн грн. А успіх розвитку кожного регіону - це успіх держави в цілому, це успіх кожного громадянина, кожного українця», - сказав Кубів.

Він додав, що вже 13 кварталів поспіль економіка України зростає, макропоказники – стабільні.

Підтвердженням цього, за його словами, є те, що більше 500 учасників, включаючи і міжнародних, зареєструвалися на інвестиційний форум. А повага послів, представників посольств і консульств свідчить: Україна відкрила новий етап інвестиційного росту, інвестиційної привабливості та інвестиційного майбутнього.

Читайте також: ВВП України у І кварталі зріс на 2,2% - МЕРТ

Як повідомлялося, у Збаражі розпочався міжнародний інвестиційний форум "Тернопільщина INVEST - 2019". Його мета - презентувати інвестиційний потенціал Тернопільської області та залучити інвесторів для реалізації цікавих і важливих проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-