МАУ поповнила свій флот літаком Embraer-195

МАУ поповнила свій флот літаком Embraer-195

Укрінформ
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» 21 травня 2019 року поповнила свій флот літаком Embraer-195 на 116 крісел.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі МАУ.

"У вівторок, 21 травня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» поповнила свій флот другим середньомагістральним вузькофюзеляжним Embraer-195. Повітряне судно отримало реєстраційний номер UR-EMF та стало 7-м літаком бренду Embraer у парку МАУ", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що літак ємністю 116 крісел має традиційну двокласну компоновку салону – кабіни бізнес та економічного класу. Для пасажирів середньомагістральних та внутрішніх рейсів авіакомпанії доступні також переваги продукту преміум-економічного класу. Повітряне судно буде експлуатуватися на близькомагістральних та регіональних маршрутах мережі МАУ. Виконання перших комерційних рейсів літак розпочне 27 травня поточного року.

«Другий Embraer-195 поповнив парк авіакомпанії МАУ в поточному році. Результати двох місяців роботи першого повітряного судна Embraer-195, що надійшов до парку МАУ у середині березня, підтвердили ефективність роботи літаків цього типу на близькомагістральних і внутрішніх маршрутах МАУ", - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Читайте також: Державіаслужба визначилась з компанією, яка виконуватиме рейси Одеса – Тель-Авів

Вона додала, що затримка поставки трьох літаків Boeing-737 MAX через незалежні від авіакомпанії причини змусила МАУ переглянути та оптимізувати розклад – деякі рейси були скасовані, на низці маршрутів зменшилася частотність. Поставка чергового літака надасть авіакомпанії можливість дотримуватися заявленого розкладу та забезпечити пасажирам комфортні й пунктуальні перельоти».

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заснована у 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну з-понад 50-ма містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш аніж 3 тисяч міст світу. Сьогодні до складу флоту МАУ входить 42 авіалайнери різних модифікацій, включаючи 28 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 9,7 років. Середній вік парку МАУ – 11,6 років. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (KBP).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-