На Сумщині проходить міжнародний бізнес-форум Sumy Invest Bridge

На Сумщині проходить міжнародний бізнес-форум Sumy Invest Bridge

Укрінформ
У Сумах 21 травня на базі виставкового центру місцевої торгово-промислової палати проходить міжнародний бізнес-форум Sumy Invest Bridge.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Форум Sumy Invest Bridge присвячений налагодженню ділових відносин і розширенню зовнішньоекономічної співпраці. Упевнений, що цей захід дозволить «відкрити» для вас Сумську область як привабливий та перспективний для співробітництва регіон», - зазначив на відкритті форуму тимчасовий виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Вадим Акпєров.

Міжнародний бізнес-форум Sumy Invest Bridge проводиться у Сумах з 2004 року за підтримки облдержадміністрації. Його метою є створення базису для інтенсивного розвитку міжнародних торговельно-економічних відносин, пошуку інвесторів, ознайомлення з економічним та інвестиційним потенціалом регіону.

Захід включає низку дискусійних панелей щодо актуальних питань торгівлі з Україною. Щорічно в роботі форуму беруть участь представники підприємств, влади, наукових кіл України та інших держав.

Читайте також: У Відні проходить засідання українсько-австрійської змішаної урядової комісії

Учасниками цьогорічного заходу є представники посольств та бізнесу Білорусі, Казахстану, Киргизької та Словацької республік, Грузії, Нігерії, а також відомі вітчизняні менеджери і бізнесмени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-