Гройсман привітав працівників банків з професійним святом

Гройсман привітав працівників банків з професійним святом

Укрінформ
Зростання доходів українських банків свідчить про значне пожвавлення фінансового сектору країни та правильність обраного курсу.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у зверненні з нагоди Дня банківських працівників, оприлюдненому на Урядовому порталі.

“Поточне зростання доходів українських банків свідчить про значне пожвавлення фінансового сектору країни та правильність обраного курсу. Але зміни, які ми започаткували кілька років тому і продовжуємо сьогодні, були б неможливими без професіоналізму і самовідданої праці тисяч працівників банківської сфери. Впевнений, що спільними зусиллями ми продовжимо реформування та лібералізацію банківської системи для подальшого фінансово-економічного та соціального розвитку нашої країни”, - зазначив Гройсман.

Читайте також: Єдиною провиною закатованих українців була любов до народу - Гройсман

За його словами, банківська система України є запорукою фінансової стабільності та однією з передумов подальшого макроекономічного розвитку. Протягом кількох останніх років уряд разом із Національним банком провели ряд надзвичайно важливих заходів, спрямованих на забезпечення стабільності та оздоровлення банківської системи. Це позначилось як на державних фінансах, так і на становищі окремих комерційних банків.

Прем'єр-міністр подякував усім працівникам банківської сфери України за висококваліфіковану працю та значний внесок у ті суспільні зміни, яких вдалося досягнути.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-