Укравтодор з 1 червня вводить сезонні обмеження руху вантажного транспорту

Укравтодор з 1 червня вводить сезонні обмеження руху вантажного транспорту

Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України з 1 червня вводить сезонні обмеження руху вантажного транспорту при температурі понад 28 градусів.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"З 1 червня 2019 року в денну пору доби при температурі повітря вище +28 С, застосовується обмеження та заборона руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн (крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на автомобільних дорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонені дорожні знаки та інформаційні щити.

"Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються понад 900 майданчиків у смугах відведення доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу", - зауважили у профільному відомстві.

Укравтодор просить користувачів доріг та перевізників з розумінням поставитись до питання збереження доріг від передчасних руйнувань і дотримуватись умов тимчасових обмежень руху.

Читайте також: Для ремонту доріг між райцентрами треба ще 50 мільярдів — Омелян

Територіальні підрозділи Укртрансбезпеки та відповідні обласні підрозділи Національної поліції України здійснюватимуть контроль за дотриманням водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів та вимог дорожніх знаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-