СЕТАМ з Мін’юстом торік передали дитбудинкам конфіскованого майна на 8,6 мільйона

СЕТАМ з Мін’юстом торік передали дитбудинкам конфіскованого майна на 8,6 мільйона

Укрінформ
У 2018 році державне підприємство “СЕТАМ” Агентства з розшуку та менеджменту активів спільно з Міністерством юстиції України передали до дитячих будинків конфіскованого майна на суму 8,6 мільйонів гривень.

Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції.

“Державне підприємство "СЕТАМ" Агентства з розшуку та менеджменту активів спільно з Міністерством юстиції України передали на потреби закладам, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, дитячим будинкам сімейного типу, прийомним сім’ям, будинкам дитини при установах виконання покарань нереалізованого конфіскованого майна 131 354 одиниці на суму 8,6 млн грн”, - ідеться в повідомленні.

Як розповів генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, передавали одяг, автомобілі, квартири, іграшки, медичне обладнання, гіроскутери, меблі, електроніку і навіть мотоцикли.

“Найбільше передали у Львівській області - 21 522 одиниць майна на 2 096 788 грн. На другому місці Закарпаття - 3 одиниці (автомобілі) на 1 040 391 грн», - сказав Вишньов.

Читайте також: На Житомирщині торік створили майже 16 тисяч нових робочих місць

У відомстві інформують, що на отримання безоплатно конфіскованого нереалізованого майна відповідно Постанови Кабінету Міністрів України можуть претендувати органи державної влади; заклади охорони здоров'я, освіти, соціального забезпечення, соціального захисту, зокрема, заклади, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім'ї, будинки дитини при установах виконання покарань; установи виконання покарань; слідчі ізолятори; військові формування; благодійні фонди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-