Новий паркінг у

Новий паркінг у "Борисполі": Ціна стоянки відрізнятиметься в залежності від поверху

Укрінформ
У новому паркінгу навпроти терміналу D міжнародного аеропорту "Бориспіль" розцінки відрізнятимуться в залежності від поверху, на якому відвідувач аеропорту залишить свій автомобіль. 

Про це повідомляє Аvianews.

"Аеропорт Бориспіль має намір застосовувати два типи тарифів у новому багаторівневому паркінгу навпроти терміналу D, перша частина якого відкриється 23 травня. Розцінки почнуть діяти з 24 травня і відрізнятимуться в залежності від поверху, на якому відвідувач аеропорту залишить свій автомобіль. На всіх чотирьох рівнях діятиме погодинний тариф, який становить 30 грн. Добовий тариф - 300 грн - застосовуватиметься тільки на першому і другому поверхах будівлі", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника гендиректора аеропорту Бориспіль з комерційної діяльності і стратегічного розвитку Георгія Зубка, перші 10 хвилин неповної години на парковці будуть безкоштовними, а, починаючи з 11 хвилини, стягується повна годинна оплата, також у разі стоянки менше 10 годин використовується погодинна оплата.

Читайте також: Торговельна війна: Китай дзеркально підвищує мита на товари зі США

Як відомо, договір на зведення паркінгу з першим підрядником - Будівельним управлінням №813 - аеропорт уклав 9 березня 2010 року. Будівництво почалося в 2011 році і велося з перервами. Перша частина паркінгу може розмістити 1 019 автомобілів. Оператором парковки стане аеропорт "Бориспіль".

Наразі біля терміналу D діють три однорівневі стоянки, на яких використовується тільки погодинний тариф - 30-40 грн за годину. Таким чином, ціна за стоянку автомобіля протягом доби на них обходиться в 720-960 грн. На віддалених парковках діє пільговий добовий тариф у розмірі 80 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-