Укрнафта у І кварталі скоротила чистий прибуток на 76,5%

Укрнафта у І кварталі скоротила чистий прибуток на 76,5%

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" у період з січня по березень вийшла на 296 млн грн чистого прибутку, що на 76,5% менше за показники аналогічного періоду минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Укрнафти.

За даними компанії, у І кварталі 2019 року компанія отримала 296 млн грн чистого прибутку, що на 965 млн грн або 76,5% менше за показники І кварталу 2018 року.

У І кварталі Укрнафта сплатила 72 млн грн податку на прибуток.

Чистий дохід компанії у період з січня по березень становив 6,7 млрд грн.

У І кварталі 2019 року Укрнафта сплатила податків на суму 3,8 млрд грн, що на 9,7% перевищує аналогічний показник І кв. 2018 року.

"На фінансові показники негативно вплинуло те, що у першому кварталі 2019 року три з п’яти державних аукціонів з продажу нафти та конденсату не відбулися у зв’язку з відсутністю покупців продукції, внаслідок чого значний обсяг сировини залишився нереалізованим. Також у першому кварталі 2019 року спостерігалася негативна, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, динаміка середньозважених цін реалізації нафти з конденсатом та природного газу", - пояснили в Укрнафті.

Читайте також: Україна у І кварталі суттєво збільшила експорт зерна та м'яса птиці

Як повідомляв Укрінформ, у І кварталі компанія оголосила про закінчення роботи Марка Роллінса на посаді голови правління, призначила виконуючим обов’язки голови Олега Геза - заступника голови правління, виконавчого віце-президента з питань збуту. Крім того, компанія переобрала наглядову раду, яку очолив Юрій Вітренко - виконавчий директор НАК "Нафтогаз України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-