Державна зернова корпорація збільшила продаж готової продукції в Україні на 42%

Державна зернова корпорація збільшила продаж готової продукції в Україні на 42%

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) в 2018/2019 маркетинговому році збільшила продаж готової продукції на внутрішньому ринку майже на 42% порівняно із попереднім роком.

Про це повідомляє прес-служба ДПЗКУ.

“За результатами 10 місяців 2018/19 маркетингового року обсяг реалізації готової продукції на внутрішній ринок становить 92,7 тис. тонн, в той час як результат всього попереднього сезону 2017/18 МР склав лише 65,4 тис. тонн. Таким чином, держкорпорацією було реалізовано майже на 42% продукції більше, ніж минулого року”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такого результату ДПЗКУ досягла, зокрема, шляхом виходу в роздрібні торговельні мережі та розширення асортименту готової продукції. При цьому корпорація здобула понад 50 нових контрагентів.

За інформацією прес-служби, найближчим часом така продукція ДПЗКУ, як пшеничне борошно, крупа гречана, соняшникова олія, рис та цукор, буде представлена в декількох великих торговельних мережах: "Еко маркет", Billa, Fozzy, "Фуршет", "Брусничка", "Лоток", "Континент" і "Таврия В".

Читайте також: Збитки ДПЗКУ на $60 мільйонів: Обвинувальний акт щодо причетної особи направили до суду

Наголошується, що для власного виробництва та фасування харчових продуктів на підприємствах ДПЗКУ використовують сировину тільки найвищої якості. Готові харчові продукти виробляють відповідно до системи управління безпекою виробництва харчових продуктів ISO 22000:2005 НАССР, що впроваджена на всіх переробних підприємствах корпорації.

Як повідомляв Укрінформ, створене у 2010 році публічне акціонерне товариство “Державна продовольчо-зернова корпорація України” - національний оператор зернового ринку України, лідер у сфері зберігання, переробки, перевалки та експорту зернових.

У 2018 році ДПЗКУ інвестувала в оптимізацію виробництва, модернізацію обладнання та розвиток переробки 101 млн грн.

На 2019 рік корпорація планує енергомодернізацію своїх зерносховищ та нарощування потужностей власної перевалки зерна морем. Також триватиме процес адаптації переробних філій ДПЗКУ до вимог системи безпечності харчових продуктів 22000:2005 (HACCP). Заплановані витрати на капітальні інвестиції у нинішньому році - 179,8 млн грн. Очікується, що такі капіталовкладення дадуть змогу збільшити виробництво борошна на 15%, або до 26 тис. тонн на рік, та посилити присутність корпорації на внутрішньому ринку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-