Запорізький автозавод розпродує цехи та складські приміщення

Запорізький автозавод розпродує цехи та складські приміщення

Укрінформ
Запорізький автомобілебудівний завод виставив на продаж своє майно. Стартова ціна - близько 420 млн грн.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті Центральної універсальної товарної біржі.

"Окремо виділене майно підприємства-боржника ПРАТ «ЗАПОРІЗЬКИЙ АВТОМОБІЛЕБУДІВНИЙ ЗАВОД» (код ЄДРПОУ 25480917), що виставляється для продажу на аукціоні у вигляді: об’єктів нежитлової нерухомості загальною площею 142 220,60 кв.м, обладнання та устаткування. Вартість - 419 360 808,00 грн у тому числі з ПДВ", - йдеться у повідомлені.

Серед майна, що виставляється на аукціон: машинобудівний, інструментальний, ремонтно-механічний, автоматично-механічний цехи, а також адміністративно-побутовий корпус.

Читайте також: Укроборонпром готовий виробляти сучасні системи наведення для вертольотів

Як раніше повідомлялось, 11 квітня Господарський суд виніс рішення про санацію "Запорізького автомобілебудівного заводу".Термін санації – 6 місяців. План санації включає в себе покращення соціальної сфери, збереження існуючих робочих місць та створення нових. Завод має стати платоспроможним, сплачувати податки в місцевий та державний бюджети.

Також мова йшла про виведення ЗАЗу зі стану банкрутства в найкоротші строки, максимальне збереження інфраструктури виробничих потужностей та відновлення виробництва автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-