Черговий раунд перемовин з Boeing відбудеться в травні-червні

Черговий раунд перемовин з Boeing відбудеться в травні-червні

Укрінформ
Компанія Boeing зацікавлена в співпраці з Україною, і таке співробітництво надзвичайно вигідне і нашій державі. Протягом травня-червня відбудуться наступні етапи переговорів щодо деталізації співпраці.

Про це сказав заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос в ефірі програми «Інформаційний вечір» на «5 каналі», повідомляє прес-служба Радбезу.

“...Подібна співпраця може бути успішним прикладом кооперації на такому рівні для того, щоб зацікавити інших інвесторів, та залучити до України ще більше проектів для поглиблення військово-технічної співпраці з країнами-членами НАТО. Для нас це тисячі робочих місць, можливість зробити сильнішою армію та зміцнити позиції на міжнародних ринках», - повідомляє прес-служба, посилаючись на слова Кривоноса.

Як зазначається, він також поінформував, що вже відбувся перший етап переговорів з компанією Boeing, «протягом травня-червня передбачено ще кілька раундів перемовин щодо деталізації співпраці».

Читайте також: Через "популярність" літаків 737 MAX прибуток Boeing скоротився на 13%

«Відбулися перемовини, які визначили загальний напрям дії», - сказав заступник секретаря, додавши, що йдеться, насамперед, про великогабаритне складання, ремонт літаків на базі вітчизняних авіаремонтних заводів, а також розвиток інфраструктури цих заводів для обслуговування літаків Boeing на території України.

Кривонос також додав, що співпраця з Україною стратегічно вигідна і для самої компанії Boeing, адже з нею на європейському ринку конкурує компанія Airbus, на американському - компанія Lockheed."Тому для них це достатньо успішний проект, який дозволить стати сильнішими і на своєму ринку", - цитує Кривоноса прес-служба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-