Гендиректор Укртранснафти їде на екстрені збори через загрозу зупинки

Гендиректор Укртранснафти їде на екстрені збори через загрозу зупинки "Дружби"

Укрінформ
Генеральний директор Укртранснафти Микола Гавриленко 26 квітня візьме участь в екстрених переговорах керівників нафтотранспортних компаній у зв’язку із загрозою повної зупинки системи магістральних нафтопроводів «Дружба», які відбудуться у Мінську.
Про це повідомляється на сайті Укртранснафти.

"ВАТ «Гомельтранснефть Дружба» (Республіка Білорусь) у п’ятницю, 26 квітня, скликає у Мінську екстрені переговори керівників нафтотранспортних компаній у зв’язку із припиненням транспортування нафти на ділянці «Мозир-Адамово» та загрозою повної зупинки системи магістральних нафтопроводів «Дружба». Відповідний лист білоруська компанія надіслала на ім’я керівника російського ПАТ «Транснефть», польського PERN S.A. та генерального директора АТ «Укртранснафта» Миколи Гавриленка", - зазначається у повідомленні.

Під час зустрічі сторони планують обговорити можливі шляхи вирішення проблеми.

Читайте також: Польща призупинила транзит російської нафти з Білорусі

Укртранснафта наразі продовжує транзит російської нафти південною гілкою магістрального нафтопроводу «Дружба» до Європи у стандартному режимі.

Як повідомлялося, 19 квітня 2019 року ВАТ «Гомельтранснефть Дружба» повідомила АТ «Укртранснафта» про надходження з технологічної ділянки магістрального нафтопроводу АТ «Транснафта – Дружба» (Російська Федерація) нафти з погіршеними показниками якості. Білоруська сторона попросила РФ негайно застосувати всі необхідні заходи для недопущення можливих збитків та інших негативних наслідків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-