Чистий прибуток Аграрного фонду за I квартал перевищив 6 мільйонів

Чистий прибуток Аграрного фонду за I квартал перевищив 6 мільйонів

Укрінформ
Чистий прибуток ПАТ “Аграрний фонд” за підсумками першого кварталу 2019 року становив 6,24 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України, посилаючись на інформацію на сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

“За підсумками І кварталу 2019 року дохід ПАТ «Аграрний фонд» склав 3,34 млрд грн, прибуток до оподаткування – 7,61 млн грн. Після нарахування податку на прибуток, чистий прибуток Товариства склав 6,24 млн грн”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що незважаючи на негативну кон'юнктуру ринку, а саме – зниження цін на зернові та мінеральні добрива, протягом першого кварталу 2019 року ПАТ «Аграрний фонд» реалізувало 179 тис. тонн зерна, 34 тис. тонн борошна та 252 тис. тонн мінеральних добрив. Реалізація борошна відбувалася як оптовими, так і роздрібними партіями, зокрема, в торговельних мережах під власною торговельною маркою.

Читайте також: Заморозки не позначилися на сходах посівів зернових культур - Трофімцева

Як повідомляв Укрінформ, за підсумками 2018 року чистий прибуток ПАТ “Аграрний фонд” становив 147 млн грн, що на 50% більше, ніж роком раніше. У 2018 році компанія сплатила податків, зборів та обов'язкових платежів на суму 1,63 млрд грн, у тому числі 1,5 млрд грн податку на додану вартість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-