Нафтогаз у травні підвищує ціну газу для промисловості на 5,2-11,5%

Нафтогаз у травні підвищує ціну газу для промисловості на 5,2-11,5%

Укрінформ
Нафтогаз України оприлюднив цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 травня 2019 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання; у порівнянні з квітнем 2019 року ціни збільшені на 5,2-11,5%.

Про це повідомляє прес-служба НАК “Нафтогаз України”.

"Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані у залежності від обсягів закупівлі та умов оплати. В залежності від цих показників, Нафтогаз пропонує газ за ціною 6 299,00 – 6 948,00 грн/тис. кубометрів (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - йдеться у повідомленні.

Запропоновані на травень ціни збільшені на 5,2-11,5% у порівнянні з квітнем поточного року.

Читайте також: Експерти не очікують дефіциту палива в Україні - ринок диверсифікований

Кінцева ціна на газ за умови внесення попередньої оплати становитиме 7 558,8 грн за тис. кубометрів. Для тих, хто купує менш, ніж 50 тис. кубометрів газу або здійснюватиме оплату протягом місяця, кінцева ціна становитиме 8337,6 грн за тис. кубометрів.

Як повідомляв Укрінформ, уряд та Нафтогаз погодили зменшення регульованої ціни на газ для населення та теплової генерації на травень поточного року до 8 247 грн за тис. кубометрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-