Порошенко і Нетаньягу обговорили запуск вільної торгівлі між країнами

Порошенко і Нетаньягу обговорили запуск вільної торгівлі між країнами

Укрінформ
Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу привітав внесок Президента Петра Порошенка у зміцнення українсько-ізраїльських відносин та відзначив високий рівень демократичних стандартів президентських виборів.

Про це повідомляє у понеділок прес-служба глави держави.

“Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу. Беньямін Нетаньягу привітав внесок Глави держави у зміцнення українсько-ізраїльських відносин та відзначив високий рівень демократичних стандартів президентських виборів”, - ідеться в повідомленні.

У свою чергу Глава держави подякував Прем’єр-міністру Ізраїлю за підтримку України на міжнародній арені.

Також було відзначено динамічний розвиток двостороннього партнерства, зокрема політичного діалогу на найвищому рівні, за останні п’ять років.

Окремо було підкреслено, що важливим індикатором результативності українсько-ізраїльського діалогу стане очікуваний запуск Угоди про зону вільної торгівлі, яка відкриє нові можливості для бізнесу, стимулюватиме створення робочих місць, що, відповідно, сприятиме зростанню добробуту обох народів.

Читайте також: У Макрона розповіли, про що домовилися із Зеленським

Петро Порошенко також привітав Беньяміна Нетаньягу з успішним проведенням виборів до Кнесету Держави Ізраїль.

Як повідомлялося, в Україні 21 квітня проходило повторне голосування на чергових виборах Президента України. Загалом по Україні, за результатами опрацьованих ЦВК понад 99% електронних протоколів, Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів, Петро Порошенко - 24,45%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-