Нафтогаз продовжує перемовини щодо співпраці з китайською Sinosure

Нафтогаз продовжує перемовини щодо співпраці з китайською Sinosure

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" обговорив напрямки співпраці у рамках виділення китайською державною експортною кредитною агенцією Sinosure 1 млрд доларів США українській компанії.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

"Вчора голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв провів зустріч з президентом китайської державної експортної кредитної агенції Sinosure паном Ван Тінке (Wang Tingke)", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі сторони обговорювали напрямки співпраці між двома корпораціями; також відбулося більш детальне ознайомлення очільника Sinosure з бізнесом групи Нафтогаз.

«Наша команда і надалі працюватиме над залученням іноземних інвестицій та кредитного фінансування для збільшення обсягів видобутку газу та розвитку проектів відновлюваної енергетики та енергоефективності. Співпраця у цьому напрямі з китайськими корпораціями є дуже перспективною для групи Нафтогаз та України в цілому», – зазначив Коболєв.

Читайте також: Нафтогаз: Незалежний аудит підтвердив конкурентні умови продажу газу Еру Трейдинг

Як повідомлялося раніше, у Пекіні між НАК «Нафтогаз України» та корпорацією Sinosure було підписано меморандум, який дозволяє залучати в межах 1 млрд доларів США боргове фінансування та прямі інвестиції від китайських банків, фінансових установ та корпорацій.

Також відбулися робочі переговори з представниками провідних китайських фінансових установ щодо можливих умов та інструментів фінансування проектів групи Нафтогаз, постачання обладнання, робіт та послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-