Ці п’ять років були найважчими - Порошенко

Ці п’ять років були найважчими - Порошенко

Укрінформ
Президент України подякував співгромадянам, які у важких умовах зберегли державу, і запевнив їх, що найтяжче вже позаду.

Про це він сказав у політичному ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Є ще одна позиція, яку ми маємо чітко розуміти, - що ці 5 років були найважчими в новітній українській історії. І левова частина цих навантажень лягла на плечі українського народу. Згадайте 2014 рік, коли останню копійку платників податків ми мали віддавати для того, щоб побудувати нашу армію. І результати цього сьогодні очевидні. Хто через це постраждав? Рівень життя людей”, - зазначив Президент.

Він пояснив, що платники податків платять військовий збір, змушені перераховувати 6% ВВП — і це в умовах, коли інші елементи гібридної війни з боку Росії, як-от закриття своїх ринків (на які раніше припадало 33% реалізації продукції українського виробника), перекриття транзиту, окупація майже 25% промислового потенціалу України - лягли на плечі українського народу.

Читайте також: Маю підстави виграти вибори і знаю, які реформи робитиму - Порошенко

"Тому якщо говорити об’єктивно, я ще раз кажу, низько вклонитися в пояс треба українцям, які в цих умовах зберегли державу, захистили українську землю, вже 12 кварталів поспіль забезпечують економічне зростання. І я хочу наголосити, що найважче вже точно позаду!” - запевнив Порошенко.

Він додав: динаміка рейтингів, які він щойно побачив, свідчить про те, що його підтримка зростає, а підтримка його опонента певним чином скорочується.

“Я не хочу на цьому спекулювати, бо головне — це вибір українського народу. І головне — народ має почути аргументи, чому саме він має голосувати за того чи іншого кандидата”, - підкреслив Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-