Експо-2020 дасть великий поштовх малим та середнім підприємцям - виконавчий директор

Експо-2020 дасть великий поштовх малим та середнім підприємцям - виконавчий директор

Укрінформ
Експо-2020 стане майданчиком, де представники європейського бізнесу зможуть зустрітися з країнами Африки, а США - з країнами Латинської Америки.

Про це під час Міжнародного урядового комунікаційного форуму сказав журналістам виконавчий директор Експо-2020 Наджиб Аль Алі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Багато країн зацікавлені Експо, оскільки це дає можливості для бізнесу. Експо-2020 - це великі можливості для країн Африки отримати європейські інвестиції, країнам Латинської Америки - зустрітися з представниками США на одному майданчику, яким є наше Експо", - сказав Аль Алі.

За його словами, завдання виставки - охопити усі прошарки суспільства: звичайних людей, які придуйдуть з сім'ями, торгових представників, бізнес, а також представників урядів.

"Це справжня можливість об'єднати свідомості. Ми постараємося дати великий поштовх для малих та середніх підприємців. До речі, у нас є грантова програма на 100 млн дол. Це міжнародна програма, ідея якої полягає у тому, щоб підтримати людей, які мають неперевершені ідеї та потребують підтримки. У нас є уже 2700 заявок з усього світу. І ми уже надали кілька грантів - серед яких, наприклад, мобільний додаток, який дозволить незрячим людям "читати" склад продуктів та термін придатності", - додав Аль Алі.

Читайте також: Кожна країна-учасниця Експо-2020 матиме свій павільйон - виконавчий директор

Як повідомляв Укрінформ, оргкомітет Експо-2020 у Дубаї визнав виставковий павільйон України одним із 25 найкращих. Концепція виставкового павільйону України для Всесвітньої виставки об’єднана під загальною темою Smart Ukraine. Connecting Dots та передбачає презентацію України як інноваційної країни, яка динамічно розвивається та докладає значні зусилля для впровадження smart-технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-