Нацбанк продовжує переоформлення ліцензій на здійснення валютних операцій

Нацбанк продовжує переоформлення ліцензій на здійснення валютних операцій

Укрінформ
Національний банк України 4 квітня 2019 року прийняв рішення переоформити генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій ще чотирьом небанківським фінансовим установам.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Національний банк 4 квітня 2019 року прийняв рішення переоформити генеральні ліцензії на здійснення валютних операцій ще чотирьом небанківським фінансовим установам, які здійснюють діяльність на ринку обміну валют: ТОВ "Фінансова Компанія Магнат", ПрАТ "Українська Фінансова Група", ТОВ "Фінансова Гарантія", ТОВ "Фінансова Компанія Партнер", - йдеться в повідомленні.

У Нацбанку зазначили, що видані ліцензії на здійснення валютних операцій на підставі Закону України "Про валюту і валютні операції", який було ухвалено Верховною Радою 21 червня 2018 року і введено в дію з 7 лютого 2019 року, діятимуть безстроково, тоді як раніше генеральні ліцензії на обмін валют видавалися терміном до 3 років.

У НБУ нагадують, що Закон “Про валюту і валютні операції” також передбачає можливість отримання ліцензії на здійснення валютних операцій операторами поштового зв'язку.

Читайте також: НБУ змінить порядок видачі ліцензії на надання банкам послуг з інкасації

Як повідомлялось, Національним банком 26 березня 2019 року було прийнято рішення про переоформлення генеральних ліцензій на здійснення валютних операцій першим восьми небанківським фінансовим установам, які здійснюють діяльність на ринку обміну валют.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-