Кожна країна-учасниця Експо-2020 матиме свій павільйон - виконавчий директор

Кожна країна-учасниця Експо-2020 матиме свій павільйон - виконавчий директор

Укрінформ
Кожна країна-учасниця Експо-2020, яке за 1,5 року пройде в Об'єднаних Арабських Еміратах, отримає свій власний павільйон для самопрезентації.

Про це під час Міжнародного урядового комунікаційного форуму сказав журналістам виконавчий директор Експо-2020 Наджиб Аль Алі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В 2013 році за нас проголосувало 116 країн. Наразі у нас лишається менш ніж 2 роки до відкриття Експо, але ми уже дуже добре уявляємо кінцевий результат. Уся інфраструктура та будівлі, які необхідні для проведення Експо-2020, будуть завершені за рік до відкриття виставки - у жовтні-листопаді цього року. Зараз у нас пік робіт, країни-учасниці уже почали зводити свої павільйони", - сказав Наджиб Аль Алі.

Він відзначив, що свою участь уже підтвердили 119 країн - це одна з найбільших кількостей країн-учасниць в історії Експо.

"Ми дуже задоволені, що отримали такий рівень довіри. Багато хто уже підписав контракт, вибрав час своєї презентації. Ми змінили підхід до презентації країн, зробивши щось відмінне від попередніх виставок. Кожна країна матиме свій павільйон. Зазвичай країни об'єднувалися у групи за географічним принципом, але ми хочемо це змінити. Не важливо, хто ти: ти матимеш свій павільйон, власні двері, дизайн фасаду, можливість розмістити свій прапор і назву своєї країни", - відзначив виконавчий директор Експо-2020.

За його словами, кожна країна отримає можливість використати простір свого павільйону, щоб розповісти власну історію.

"Ми також змінили підхід до залучення відвідувачів. Зазвичай більша частина з них - резиденти країни-господаря. Вони можуть приїхати з інших міст, однак це все одно місцеві мешканці. Ми ж хочемо залучити 25 мільйонів відвідувачів, серед яких 70% будуть з-за кордону. Такого ще ніколи не було", - розповів Аль Алі.

Читайте також: Укроборонпром впроваджує механізм “єдиного вікна” для транскордонної торгівлі

Як повідомляв Укрінформ, оргкомітет Експо-2020 у Дубаї визнав виставковий павільйон України одним із 25 найкращих. Концепція виставкового павільйону України для Всесвітньої виставки об’єднана під загальною темою Smart Ukraine. Connecting Dots та передбачає презентацію України як інноваційної країни, яка динамічно розвивається та докладає значні зусилля для впровадження smart-технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-