Фонд гарантування завершив виплати вкладникам «Терра Банк»

Фонд гарантування завершив виплати вкладникам «Терра Банк»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 28 березня 2019 року завершив виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «Терра Банк».

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"28 березня 2019 року уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування) на ліквідацію ПАТ «Терря Банк» було подано документи до державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР)", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Фонді гарантування повідомили, як виводились активи з банку "Київська Русь"

Відповідно до частини сьомої статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантування завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи. У зв’язку із цим, Фонд гарантування повідомляє про завершення виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «Терра Банк».

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2014 року правління Національного банку України прийняло рішення про ліквідацію та відкликання банківської ліцензії ПАТ "ТЕРРА БАНК".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-