Уряд створить центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій

Уряд створить центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій

Укрінформ
Кабінет міністрів видав розпорядження №177-р "Про утворення Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій".

Зміст нормативного акту оприлюднено на Урядовому порталі.

«Погодитися з пропозицією Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації щодо утворення у структурі Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій як державної установи у межах загальної чисельності особового складу зазначеної Служби», - зокрема, йдеться у документі.

Читайте також: В Україні розробили законопроект про накопичувальну пенсійну систему

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій, відповідно до Закону України «Про телекомунікації», призначений для забезпечення оперативно-технічного управління телекомунікаційними мережами загального користування всіх операторів телекомунікацій в умовах надзвичайних ситуацій, надзвичайного та воєнного стану.

Центр створюється як державна установа Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у межах коштів державного бюджету, які передбачено для Держспецзв’язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-