Державна зернова корпорація на 60% збільшила продаж борошна та крупів

Державна зернова корпорація на 60% збільшила продаж борошна та крупів

Укрінформ
ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) на 60% збільшило обсяги продажу на внутрішньому ринку України завдяки розширенню асортименту готової продукції під власним брендом.

Про це повідомляє прес-служба ДПЗКУ .

"Державна продовольчо-зернова корпорація системно працює над збільшенням поставок готової продукції під власним брендом. У поточному маркетинговому році корпорація на 60% збільшила продажі на внутрішньому ринку України", - йдеться у повідомленні.

Так, якщо за 8 місяців 2017/18 маркетингового року ДПЗКУ продала на внутрішній ринок України 46,58 тис. тонн готової продукції, то за 8 місяців 2018/19 – 73,2 тис. тонн. При цьому план поставок у поточному МР було перевиконано майже на 10%. Найбільші обсяги постачання готової борошномельної продукції припадають на Чернігівську, Сумську, Полтавську, Київську, Житомирську, Хмельницьку та Львівську області.

"Такого результату ДПЗКУ досягла шляхом розширення ринків збуту, зокрема, виходу в роздрібні торгівельні мережі, та розширення асортименту готової продукції. При цьому корпорація здобула понад 50 нових контрагентів", - пояснюють у компанії.

Зазначається, що завдяки ефективним капітальним інвестиціям ДПЗКУ зможе і надалі збільшувати обсяги продажів готової продукції на внутрішньому ринку України.

Читайте також: Україна і Словаччина розширять інвестиційну співпрацю в агросфері

Зокрема, в кінці січня 2019 року філія ДПЗКУ «Кролевецький КХП» оновила власне обладнання для фасування борошна. Тепер підприємство може фасувати за зміну 8 тонн борошна у пакети місткістю 1, 2 та 5 кілограмів. На початку лютого на філії «Черняхівський елеватор» завершили монтаж нової лінії, яка фасуватиме гречану і манну крупи, рис та цукор під торговельним знаком ДПЗКУ.

У поточному МР корпорація планує збільшити обсяги виробництва борошна на 15%.

Як повідомлялося, наприкінці листопада минулого року всі переробні підприємства ДПЗКУ отримали сертифікат відповідності системі безпечності харчової продукції ISО 22000:2007 , або ж НАССР. Така система контролю, що здійснюється на всіх стадіях виробництва, є одним із найнадійніших засобів захисту споживачів і гарантує безпечність продукції по всьому харчовому ланцюжку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-