У Львові стартує міжнародна агропромислова виставка

У Львові стартує міжнародна агропромислова виставка

Укрінформ
Десята Міжнародна агропромислова виставка та форум AGROPORT West Lviv-2019 проходить у Міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького з 21 по 23 березня.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

“Сьогодні, 21 березня, відбудеться урочисте відкриття десятої міжнародної агропромислової виставки та форуму з підтримки фермерства AGROPORT West Lviv-2019", - йдеться у повідомленні.

Передбачається, що у відкритті заходу візьмуть участь Прем’єр-міністр Володимир Гройсман та в. о. міністра аграрної політики та продовольства Ольга Трофімцева.

Захід пройде у Міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького, уточнюють у міністерстві.

AGROPORT West Lviv-2019 - один із найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. В межах виставки відбудеться панельна дискусія щодо кластерного розвитку і розвитку органічного виробництва, орієнтована на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство, а також діджиталізація сільського господарства.

Читайте також: Освоєння капітальних інвестицій в агросектор торік зросло на 14%

За інформацією прес-служби, з 2018 року AGROPORT West Lviv проходить у трьох містах та охоплює інтереси західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-