Українські заводи у лютому випустили 314 авто

Українські заводи у лютому випустили 314 авто

Укрінформ
Українські заводи випустили 314 автомобілів у лютому. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, український автопром зменшився на 56%.

Про це повідомляє асоціація «Укравтопром» на своєму сайті.

"Кількість випущених українськими заводами автотранспортних засобів у лютому обмежилася 314 одиницями.Таким чином, від свого лютневого результату річної давності український автопром відстав на 56 відсотків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що легковий підрозділ національного автопрому закінчив місяць падінням більш як у 2,5 раза порівняно з лютим 2018 року.

Читайте також: Українське автовиробництво в жовтні впало на 22% - експерти

"А вся статистика по легкових автомобілях знову була сформована тільки великовузловим складанням на закарпатському підприємстві «Єврокар», - додають в Укравтопромі.

Крім того, повідомляється, що лютневе виробництво вантажних автомобілів (без урахування АвтоКрАЗу, який перестав розкривати інформацію про своє виробництво з серпня 2016 року) склало всього 5 одиниць, що в 7 разів менше, ніж роком раніше.

Автобусне виробництво скоротилося на 11% - до 71 шт.

В Укравтопромі зауважують, що всього з початку року в Україні було виготовлено 1207 од. автотранспортних засобів або на 7% менше, ніж за перші два місяці минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-