Інвестори вже не сумніваються у великому потенціалі України – бельгійський бізнесмен

Інвестори вже не сумніваються у великому потенціалі України – бельгійський бізнесмен

Укрінформ
Закордонні інвестори вже не мають сумнівів у перспективах співпраці та величезного економічного потенціалу України.

Про це в ексклюзивному коментарі власному кореспонденту Укрінформу заявив почесний консул України у бельгійській провінції Лімбург, керівник і засновник Інвестиційно-торговельного офісу України у Бельгії (Ukraine Invest&Trade Office in Belgium) Кріс Бекерс.

«Закордонні інвестори вже більше не ставлять собі запитання: чому Україна? Велика кількість інвесторів і бізнесменів починають розуміти економічну потужність України. Україна має величезний потенціал у Європі та у світі. Держава посилює свій потенціал, економічно інтегруючись з Євросоюзом», - переконаний бельгійський бізнесмен.

Бекерс нагадав, що загальний обсяг двосторонньої торгівлі України і ЄС оцінюється у 40 млрд євро та щороку має тенденції зростання на близько 27%.

«Це означає, що Україна спроможна переорієнтуватися на західні країни», - переконаний почесний консул України у Бельгії.

Читайте також: Гройсман сказав, яка середня зарплата може вирішити проблему “відтоку мізків”

Також, відзначає керівник Інвестиційно-торговельного офісу України у Бельгії, позитивним чинником для залучення закордонних інвестицій державі сприяє наявність спільних кордонів з країнами ЄС, а також висококваліфіковані фахівці і продуктивна робоча сила.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-