Нацкомісія перевірить інформаційну платформу Укртрансгазу

Нацкомісія перевірить інформаційну платформу Укртрансгазу

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у березні проведе позапланову перевірку АТ "Укртрансгаз" у частині функціонування інформаційної платформи.

Перевірка триватиме 5 днів, повідомила голова НКРЕКП Оксана Кривенко на своїй сторінці у Facebook.

"Протягом першої декади березня ми проводимо погодинний моніторинг на ринку природного газу, в рамках якого оперативно врегульовуємо виявлені порушення.

Після чого, відповідно до прийнятого у лютому місяці рішення, Регулятор розпочне позапланову перевірку Укртрансгазу в частині функціонування інформаційної платформи. До такої перевірки, яка триватиме 5 днів, будуть залучені в якості спостерігачів усі зацікавлені учасники ринку", - йдеться у повідомленні.

Кривенко запевнила, що результати перевірки будуть публічно оприлюднені та обговорені.

Читайте також: Укртрансгаз заявляє про саботаж добового балансування

Як повідомляв Укрінформ, 1 березня в Україні ринок газу запрацював у режимі добового балансування. 2 березня в інформаційній платформі Оператора ГТС було сформовано балансові звіти за результатами першої газової доби в режимі добового балансування.

Укртрансгаз звернувся до НКРЕКП через поширення неправдивої інформації про стан роботи інформаційної платформи добового балансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-