Сім облгазів досі не надали інформації про закриття газової доби 2 березня

Сім облгазів досі не надали інформації про закриття газової доби 2 березня

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз" заявляє, що 7 облгазів звернулися з проханням продовжити термін подання даних про закриття газової доби 2 березня.

Про це інформує прес-служба УТГ.

"Звертаємо увагу замовників послуг транспортування на необхідність неухильно дотримуватися таймінгу газової доби при роботі в режимі добового балансування. Недотримання термінів при подачі інформації з боку операторів ГРМ унеможливлює виконання Оператором ГТС алокацій в повній мірі", - розповіли в УТГ.

Компанія зазначила, що ряд операторів ГРМ не надали до Інформаційної платформи остаточні дані щодо відборів за 2 березня 2019 року.

Зокрема, з проханням про подовження термінів подачі цієї інформації звернулися Миколаївгаз, Дніпрогаз, Дніпропетровськгаз, Закарпатгаз, Івано-Франківськгаз, Львівгаз, Запоріжгаз.

"Оскільки в таких умовах неможливо сформувати алокацію газової доби, Укртрансгаз змушений подовжити терміни подачі остаточних даних про відбори доби 02 березня 2019 року до 12:00 04 березня 2019 року. Просимо всіх учасників ринку дотримуватися термінів та умов, встановлених Кодексом ГТС задля безпечного та безперебійного функціонування ГТС України", - додали в УТГ.

Читайте також: В українських сховищах залишається 9,6 мільярда кубів газу

Як повідомлялося, 1 березня в Україні ринок газу запрацював у режимі добового балансування. 2 березня в інформаційній платформі Оператора ГТС було сформовано балансові звіти за результатами першої газової доби в режимі добового балансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-