В Укргазвидобуванні розповіли, як вдалось збільшити видобуток на 3 мільярди кубів

В Укргазвидобуванні розповіли, як вдалось збільшити видобуток на 3 мільярди кубів

Інфографіка
Укрінформ
АТ «Укргазвидобування» за два з половиною роки збільшило видобуток газу на 3 млрд кубометрів завдяки операціям із гідравлічного розриву пласта.

Про це повідомляє прес-служба компанії

"АТ «Укргазвидобування» за період вересень 2016 року – лютий 2019 року збільшило видобуток блакитного палива на 3 млрд кубометрів за рахунок виконання 330 операцій з гідравлічного розриву пласта (ГРП)", - йдеться у повідомленні.

З початку 2019 року УГВ значно наростило кількість робіт з ГРП та виконало 40 операцій протягом 2 місяців, що на 90% перевищує показники аналогічного періоду торік.

Зазначається, що збільшення обсягів операцій з інтенсифікації видобутку дозволило забезпечити приріст добового видобутку у січні - лютому 2019 року на рівні перших чотирьох місяців 2018 року.

Роботи з ГРП виконували як силами філії УГВ-СЕРВІС, так і сервісних компаній ВО «Белоруснефть» і Tacrom Services S.R.L., які стали переможцями електронних торгів у системі Prozorro.

Читайте також: Укртрансгаз успішно запустив добове балансування газу - Коболєв

До кінця 2019 року Укргазвидобування планує провести понад 100 операцій з ГРП, які дадуть змогу отримати річний позитивний ефект в обсягах, що перевищують 0,5 млрд кубометрів.

Як повідомляв Укрінформ, Укргазвидобування, підприємство Групи Нафтогаз, видобуло у 2018 році 15,5 млрд кубометрів газу, у тому числі 14,1 млрд кубометрів товарного газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-