ДФС з березня запроваджує в тестовому режимі новий електронний сервіс

ДФС з березня запроваджує в тестовому режимі новий електронний сервіс

Укрінформ
Державна фіскальна служба України із 1 березня 2019 року запроваджує в тестовому режимі новий електронний сервіс.

Про це повідомляє прес-служба ДФС на своїй сторінці у Facebook.

"З 1 березня 2019 року ДФС запроваджує в тестовому режимі новий електронний сервіс. У рамках нового електронного сервісу фізична особа, не звертаючись до органів ДФС, через меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету може створити та направити до ДФС: облікову картку фізичної особи - платника податків, яка є заявою для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків", - йдеться в повідомленні.

Також фізособа матиме можливість надати копії документів, необхідні для реєстрації чи внесення змін до Державного реєстру та обрати контролюючий орган, до якого особа може звернутись для отримання документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків.

Читайте також: Загальний прибуток держбанків торік становив 13,5 мільярда - Мінфін

Підтвердженням подання заяви до ДФС є отримання першої квитанції в електронному вигляді, в якій зафіксовані дата та час подання заяви. Інформацію про результат розгляду заяви можна переглянути у вкладці «Вхідні/вихідні документи»: повідомлення про результати обробки Облікової картки фізичної особи – платника податків, повідомлення про результати обробки Заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-