Уряд захистить малий бізнес та сферу ІТ – Гройсман

Уряд захистить малий бізнес та сферу ІТ – Гройсман

Укрінформ
Кабінет міністрів захистить інтереси малого бізнесу та сфери інформаційних технологій.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі програми "Свобода слова", коментуючи ініціативу Міністерства соціальної політики стосовно впорядкування правил використання деяких інструментів спрощення оподаткування щодо малого бізнесу та фізичних осіб - підприємців, інформує Урядовий портал.

"Система ФОП створена для малого бізнесу – і її будемо захищати... Зараз було б правильно сісти за стіл обговорення... Я ніколи не дозволю зробити шкоду маленьким підприємствам в Україні", - сказав Гройсман.

Він зауважив, що всі ініціативи щодо ведення бізнесу в Україні, з якими виходить нинішній уряд, проходять широке громадське обговорення, при цьому інтереси малого та середнього бізнесу, а також сфер зростання, передусім ІТ, завжди захищаються і будуть захищені надалі.

Читайте також: Уряд проводить фундаментальні реформи та приймає системні рішення – Гройсман

Як відомо, на сайті Міністерства соціальної політики 6 лютого 2019 року оприлюднено для громадського обговорення законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав працівників та протидії застосуванню незадекларованої праці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-