Ціна Brent відійшла від піків 2019 року на тлі даних з Китаю

Ціна Brent відійшла від піків 2019 року на тлі даних з Китаю

Укрінформ
Ф'ючерси на нафту Brent у понеділок досягли максимуму з початку 2019 року, проте розгубили частину набраної переваги після виходу даних про зниження продажу автомобілів у Китаї. 

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість барелю квітневої нафти Brent становить $ 66,60 (+ 0,53%). Барель квітневої нафти WTI торгувався по $ 56,45 (+ 0,84%). Попередні торги по еталонах завершилися на рівні $66,25 і $55,98 відповідно.

Це найвищі рівні цін з листопада 2018 року.

Ф'ючерси на нафту Brent у понеділок досягли максимуму з початку 2019 року, проте розгубили частину набраної переваги після виходу даних про зниження продажу автомобілів у Китаї сьомий місяць поспіль в січні, які викликали побоювання з приводу попиту на пальне в країні.

Стабільність на ринку нафти підтримують зниження видобутку на чолі з ОПЕК та санкції США проти Венесуели й Ірану.

Водночас збільшення видобутку в США підриває зусилля, спрямовані на зниження рівня пропозиції.

Американські енергетичні компанії минулого тижня збільшили кількість нафтових бурових установок на 3 до 857, засвідчили дані нафтосервісної компанії Baker Hughes, опубліковані в п'ятницю.

Читайте також: У Лівії викрали групу туніських нафтовиків

Станом на 10:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена ​​на рівні 66,55 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 66,36 долара за барель, що на 11 центів вище від рівня закриття торгів ($ 66,25)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-