Порошенко пояснив, як інвестиції піднімуть зарплати в Україні

Порошенко пояснив, як інвестиції піднімуть зарплати в Україні

Укрінформ
Інвестиції, які зараз приходять в Україну, закладають міцний фундамент на майбутнє і сприяють інтегрованості нашої країни в Європу та збільшенню заробітної платні українських працівників.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у виступі на відкритті після реконструкції Харківської обласної філармонії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Інвестиції, які приходять в Україну зараз, забезпечують міцний фундамент на майбутнє... Це те, що я хочу бачити в Україні, - високу інтегрованість у Європу і високу заробітну платню, бо Україна перестане бути країною з дешевою робочою силою", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що прибув на відкриття філармонії після святкування 85-річчя "Турбоатома", у рамках якого підписуються контракти на значні суми між українськими та зарубіжними підприємствами.

Читайте також: Росія вже не має економічних важелів впливу на Україну - Порошенко

"Контракти, які укладуть сьогодні «Енергоатом» і «Турбоатом», приведуть гроші в Харків. За рахунок цього буде забезпечений ріст промислового виробництва та вихід на найбільші в світі ринки європейського виробництва", - акцентував Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-