Державна корпорація розпочала закупівлі зерна урожаю 2019 року

Державна корпорація розпочала закупівлі зерна урожаю 2019 року

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України розпочала реалізацію програми закупівель зерна урожаю 2019 року. 

Про це повідомляє прес-служба Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ).

“ДПЗКУ розпочала реалізацію програми закупівель зерна врожаю 2019 року. В рамках цьогорічної кампанії планується закупити у сільгоспвиробників близько 360 тис. тонн пшениці, кукурудзи та ячменю. На авансування аграріїв заплановано виділити 1,3 млрд грн”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що традиційно, програма закупівель зерна майбутнього врожаю проходитиме у два етапи. На першому етапі сільгоспвиробнику потрібно подати заявку на участь до регіонального відділу ДПЗКУ, сформувати необхідний пакет документів та укласти договір поставки безпосередньо у центральному офісі корпорації.

Після підписання договору, держкорпорація здійснює попередню оплату на поточний рахунок сільгоспвиробника у розмірі 3600 гривень за одну тонну зерна з урахуванням ПДВ.

На другому етапі ДПЗКУ проводить остаточний розрахунок після передачі зерна у власність корпорації.

Читайте також: Росія вже не має економічних важелів впливу на Україну - Порошенко

Цього року вартість коштів становитиме від 9,5% до 13% річних у залежності від кількості законтрактованого товару та базису поставки.

"Враховуючи те, що програма закупівель зерна майбутнього врожаю в ДПЗКУ проводиться вже не перший рік, корпорація пропонує додаткову знижку у розмірі 0,25% тим сільгоспвиробникам , які приймають участь в програмі 2 і більше років. А також, додаткову знижку у розмірі 0,25% отримують фермери при укладанні Аграрної розписки", - акцентували у зерновій держкорпорації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-