Нацкомісія вимагає від Київстара усунути порушення ліцензійних умов

Нацкомісія вимагає від Київстара усунути порушення ліцензійних умов

Оновлено
Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, на підставі акта перевірки мобільного оператора "Київстар" вимагає усунути порушення ліцензійних умов.
Про це йдеться рішенні НКРЗІ від 12 лютого 2019 року.

"На підставі акта перевірки дотримання законодавства про телекомунікації від 16 січня 2019 року № 8/пос/13-1 Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації вирішила винести розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов у сфері телекомунікацій приватному акціонерному товариству "Київстар", - зазначається у рішенні.

Пізніше НКРЗІ уточнила інформацію про результати засідання.

"В ході розгляду даного питання на засіданні комісії представники компанії надали додаткові пояснення та результати додаткового технічного радіоконтролю роботи РЕЗ, проведеного УДЦР згідно з законодавством. За результатами розгляду наданої інформації комісією не було підтримано анулювання ліцензії", - йдеться в повідомленні на сайті регулятора.

Читайте також: Кабмін схвалив звіт про свою діяльність за 2018 рік

У прес-службі мобільного оператора зазначили, що акт перевірки не стосується питань використання радіочастотного ресурсу і в ньому не згадується ліцензія №6888, оскільки вона не належить компанії "Київстар".

НКРЗІ проводило планову перевірку ПрАТ "Київстар" у період з 03 по 16 січня 2019 року відповідно до рішення № 619 "Про затвердження річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік". 

Попередня планова перевірка ПрАТ "Київстар" проводилась у період з 21 травня по 08 червня 2012 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-