У Мінфіні працюють над підготовкою бюджетної декларації на 3 роки

У Мінфіні працюють над підготовкою бюджетної декларації на 3 роки

Укрінформ
Міністерство фінансів працює над підготовкою бюджетної декларації на 2020–2022 роки, очікується, що її проект буде готовий до травня.

Про це на засіданні уряду сказала міністр фінансів Оксана Маркарова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Півтора місяці ми вже працюємо над підготовкою бюджетної резолюції, яку ми подамо в парламент до травня місяця", - сказала Маркарова.

Як повідомляв Укрінформ, на початку січня 2019 року Міністерство фінансів затвердило орієнтовний план заходів із забезпечення складання Бюджетної декларації на 2020–2022 роки та проекту Державного бюджету на 2020 рік. Документ містить перелік процедур та заходів бюджетного процесу з орієнтовними термінами їх виконання, включаючи новації бюджетного процесу, які набули чинності після підписання Президентом України Закону «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування).

Читайте також: Мінфін очікує €500 мільйонів допомоги від ЄС у березні

У Мінфіні зазначали, що нова Бюджетна декларація буде подана до 15 травня на розгляд Кабінету міністрів і у міністерстві розраховують на її затвердження парламентом до 15 липня, щоб мати на наступні три роки чіткі орієнтири політики та показники і вчасно – до 15 вересня – подати проект державного бюджету на наступний рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-