У Нацбанку обговорили перспективи розвитку французького бізнесу в Україні

У Нацбанку обговорили перспективи розвитку французького бізнесу в Україні

Фото
Укрінформ
Національний банк України спільно з представниками підприємств-членів Асоціації роботодавців Франції обговорили поточну макроекономічну ситуацію.

Про це повідомляє прес-служба НБУ на своїй сторінці у Facebook.

"Правління центробанку наприкінці минулого тижня зустрілося з представниками підприємств-членів Асоціації роботодавців Франції – MEDEF International, які працюють в Україні. Сторони обговорили поточну макроекономічну ситуацію та перспективи подальшого пожвавлення зовнішньоекономічних операцій та розвитку французьких підприємств в Україні", - йдеться в повідомленні.

Заступник голови Національного банку Катерина Рожкова наголосила, що центральний банк задоволений динамікою розвитку україно-французьких економічних відносин, які характеризуються не лише суттєвим зростанням експортно-імпортних відносин, але й присутністю ефективного та сучасного французького бізнесу на території України.

Іноземну делегацію представляли близько 20 представників французького уряду, а також найбільших французьких підприємств фінансового сектора, промисловості та сфери послуг.

Читайте також: НБУ розширив перелік валютних послаблень для бізнесу та населення

За даними Держкомстату, станом на початок 2018 року французькі корпорації інвестували в українську економіку 1,3 млрд. євро. В Україні представлені 160 французьких підприємств, зокрема дві великі банківські групи - CreditAgricole та BNP Paribas.

Фото: НБУ, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-