Олег Прохоренко у березні залишить групу Нафтогаз

Олег Прохоренко у березні залишить групу Нафтогаз

Ексклюзив
Укрінформ
Голова АТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко завершує роботу у групі Нафтогаз.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі НАК "Нафтогаз України".

"НАК «Нафтогаз України» припинить контракт з головою АТ «Укргазвидобування» Олегом Прохоренком з 15 березня 2019 р. До затвердження наглядовою радою Нафтогазу нового голови правління Укргазвидобування тимчасово виконувати обов’язки керівника цієї компанії буде директор групи Нафтогаз з інтегрованого газового бізнесу Андрій Фаворов", - йдеться у повідомленні.

Зміни відбуваються в рамках трансформації групи Нафтогаз та створення дивізіонів за бізнес-напрямками.

«Ми вдячні Олегу Прохоренку за велику роботу, яку він провів в Укргазвидобуванні за останні три роки. Прийнявши управління компанією в умовах надзвичайно обмежених ресурсів, Олег зумів не допустити зменшення видобутку газу. Він домігся незаперечного прогресу у оновленні УГВ та запровадженні нових технологій, зокрема, інтенсифікації виробництва», – сказав голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Читайте також: Україна торік на чверть зменшила імпорт газу

За словами Фаворова, газовий дивізіон Нафтогазу орієнтуватиметься на підвищення операційної ефективності та конкурентоспроможності.

«Ми продовжимо роботу над збільшенням економічно обґрунтованого видобутку, розширенням нашої ресурсної бази, трансформацією Нафтогазу та збільшенням цінності компанії для наших акціонерів - народу України», — зазначив Фаворов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-