Ціни на нафту стабільні на тлі побоювань про зростання економіки

Ціни на нафту стабільні на тлі побоювань про зростання економіки

Укрінформ
Ф'ючерси на нафту торгувалися без різких коливань у середу, оскільки побоювання про зростання світової економіки продовжували стримувати зростання цін.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість квітневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $ 61,97 за барель, що на $ 0,02% нижче за рівень закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти знизилися в ціні на 0,8%.

Ф'ючерс на нафту WTI на березень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) подорожчав на 0,02% - до $ 53,67 за барель. За підсумками торгів 5 лютого контракт знизився в ціні на 1,7%.

Побоювання про глобальну економіку в останні кілька днів чинять тиск на настрої інвесторів, нівелюючи оптимізм щодо ознак скорочення обсягу пропозиції на світовому ринку.

Запаси нафти в США виросли минулого тижня, незважаючи на збільшення обсягів виробництва американськими НПЗ.

За даними Американського інституту нафти (API), запаси збільшилися на 2,5 мільйона барелів до 448,2 мільйона за тиждень, що завершився 1 лютого, тоді як аналітики припускали, що вони виростуть на 2,2 мільйона барелів.

Читайте також: Укртранснафта у січні збільшила транзит нафти до Європи на 4,7%

Станом на 09:30 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена ​​на рівні 61,89 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 62,03 долара за барель, що на 5 центів вище за рівень закриття торгів ($ 61,98).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-