Фонд гарантування продає пул іпотечних кредитів

Фонд гарантування продає пул іпотечних кредитів

Укрінформ
У системі ProZorro.Продажі 12 лютого відбудуться торги з реалізації кредитного портфелю за стартовою ціною у 20,185 млн грн, усі кредити зібрані в цьому пулі забезпечені іпотекою.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"12 лютого у системі ProZorro.Продажі відбудуться торги з реалізації кредитного портфелю, до якого входять права вимоги за 75 кредитними договорами ПАТ "Банк Форум", 2 кредитними договорами Банк «Демарк» і 1 кредитним договором АКБ «Новий». Стартова ціна 20,185 млн грн. Усі кредити зібрані в цьому пулі забезпечені іпотекою і раніше виставлялися на індивідуальні торги у системі ProZorro.Продажі, але не були викуплені", - йдеться в повідомленні.

Особливість цього портфелю у тому, що всі кредити обслуговуються і мають ліквідну заставу. У складі пулу їх можна викупити з максимальною знижкою 10%. Торги лоту пройдуть за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни. Це дасть змогу покупцям самостійно встановити ринкову вартість активу. За правилами голландського аукціону на ProZorro.Продажі після зупинки одним з учасників автоматичного зниження ціни, починається етап подачі закритих цінових пропозицій, коли інші учасники мають змогу запропонувати більшу ціну, ніж зафіксована.

Читайте також: Фонд гарантування на рік продовжив ліквідацію двох банків

Як повідомляв Укрінформ, за 2018 рік на рахунки банків, що ліквідуються, надійшло 8 780,4 млн грн, із них 6 765,2 млн грн – від продажу активів цих банків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-