Уряд планує припинити дію Угоди про поставки товарів з організаціями держав СНД

Уряд планує припинити дію Угоди про поставки товарів з організаціями держав СНД

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні розгляне проект постанови про припинення для України дії Угоди про загальні умови поставок товарів між організаціями держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав.

Про це повідомляється у порядку денному засідання на 30 січня, опублікованому на Урядовому порталі.

Також урядовці планують ухвалити проекти постанов щодо деяких питань надання послуги з догляду за дитиною до трьох років “муніципальна няня”; про затвердження переліку автомобільних доріг загального користування державного значення; утворення міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами та інші.

Крім того, Кабмін розгляне проекти розпоряджень про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку системи електронних послуг в Україні на 2019—2020 роки та щодо затвердження плану заходів на 2019 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018—2021 роки.

Читайте також: Мінфін затвердив орієнтовний план заходів щодо бюджетної декларації

У середу урядовці також планують схвалити законопроект про внесення змін до розділу II “Прикінцеві та перехідні положенняˮ Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьмиˮ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-