Катарська інвесткомпанія зацікавилася проектами

Катарська інвесткомпанія зацікавилася проектами "зеленої" енергетики в Україні

Укрінформ
Посол України в Катарі Євген Микитенко передав керівництву катарської державної інвестиційно-енергетичної компанії Nebras Power на розгляд низку інвестиційних пропозиції та проектів у сфері "зеленої" енергетики.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України у Державі Катар за підсумками зустрічі Микитенка та дипломатів посольства з виконавчим директором цієї компанії Халідом М.Джоло і керівником департаменту розвитку Фейсалом Аль-Сіддіком

"У ході зустрічі було обговорено стан і перспективи українсько-катарської співпраці в енергетичній сфері. Керівництву Nebras Power доведено інформацію щодо інвестиційного клімату в Україні у сфері відновлювальних джерел енергетики, для подальшого розгляду передано низку інвестиційних пропозиції та проектів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вітроенергетика та інновації: Зубко розповів про цікаві проекти ОТГ

Як поінформували у прес-службі, в ході подальших переговорів узгоджені конкретні кроки у напрямку налагодження співпраці між українськими та катарськими інвестиційними та енергетичними компаніями.

Nebras Power є спільним підприємством катарських державних компаній Qatar Electricity & Water Co і Qatar Holding, яке було створено з метою здійснення інвестицій в енергетичні проекти з розвитку альтернативної енергетики за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-