ДФС пропонує дізнаватись про утримані податки через електронні сервіси

ДФС пропонує дізнаватись про утримані податки через електронні сервіси

Укрінформ
Платники податків, скориставшись електронними сервісами ДФС, можуть отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Платники податків можуть отримати інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, скориставшись електронними сервісами ДФС", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у рамках кампаній декларування доходів громадян та е-декларування зазначену інформацію можна отримати за допомогою електронного сервісу «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису».

Сервіс розроблено з використанням сучасних Web-технологій для забезпечення зручності платників. Перевагами його використання є значна економія часу та можливість отримувати необхідну інформацію у будь-який час.

Читайте також: ДФС викрила чергову схему ухилення від оподаткування у фармкомпанії

Фізична особа – платник податків для отримання відомостей про суми своїх отриманих доходів та утриманих податків має можливість сформувати запит в електронному вигляді.

Сформований запит підписується електронним цифровим підписом та відправляється на електронну адресу «Єдиного вікна подання електронної звітності ДФС».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-