Український уряд скасував тисячі пострадянських регуляцій - експерт у Давосі

Український уряд скасував тисячі пострадянських регуляцій - експерт у Давосі

Укрінформ
За останні три роки уряд України скасував тисячі непотрібних пострадянських регуляцій в країні.

Про це поінформував голова Офісу ефективного регулювання (BRDO) Олексій Гончарук на панельній дискусії на тему "Україна - благодатний грунт для відповідальних інвестицій?" в Українському домі в Давосі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що в Україні за останні три роки було зроблено багато хорошого. Я також точно знаю, що уряд скасував тисячі дурних пострадянських регуляцій", - сказав він.

Гончарук додав, що уряд створив для бізнесу великий інтернет-портал, на якому чітко розписано, як люди можуть відкрити свій бізнес в Україні.

Читайте також: Порошенко у Давосі домовився про інвестиційну співпрацю з Китаєм

Як відомо, в швейцарському Давосі проходить з 22 по 25 січня Всесвітній економічний форум (ВЕФ), на якому заплановано 350 сесій, протягом яких учасники обговорять питання міжнародної взаємодії в епоху розвитку технологій, цифрової економіки, криптовалют, питання розвитку ринків, кібербезпеки, проблеми глобальних фінансових ризиків, прогнози в галузі енергетики, проблеми соціальної нерівності. Крім цього, на порядку денному форуму - обговорення ситуації на Близькому Сході (в Сирії та Лівії).

Серед гостей ВЕФ - лідери 60 держав, а також керівники найбільших міжнародних організацій. Очікується участь представників ООН, Міжнародного валютного фонду, Світового банку, НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-