Ввізні мита до Ізраїлю будуть скасовані для 80% українських товарів - Кубів

Ввізні мита до Ізраїлю будуть скасовані для 80% українських товарів - Кубів

Укрінформ
У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі наголосили, що в рамках зони вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем будуть скасовані ввізні мита для близько 80% українських промислових товарів та скасовано близько 70% ввізних мит на ізраїльську промислову продукцію.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

"Підписав Угоду про вільну торгівлю Україна-Ізраїль у рамках офіційного візиту Петро Порошенко. Що це дасть українським експортерам? Будуть скасовані ввізні мита для близько 80% українських промислових товарів з моменту набрання угодою чинності. Нові можливості для модернізації промислового виробництва в Україні, адже скасування близько 70% ввізних мит на ізраїльську промислову продукцію сприятиме високотехнологічному інвестиційному імпорту. Збільшення ізраїльських інвестицій в промисловість, АПК, високотехнологічні сектори, ІТ, інновації", - написав Кубів.

За його словами, це буде своєрідний новий трикутник вільної торгівлі Україна-ЄС-Ізраїль, де українські виробники долучаться до формування глобальних ланцюжків доданої вартості;

"Також очікуємо розширення українсько-ізраїльської співпраці у галузі транспортного машинобудування, авіаційної сфери та автомобілебудування", - зауважив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-