Військова прокуратура упередила незаконну реалізацію майна суднобудівного заводу

Військова прокуратура упередила незаконну реалізацію майна суднобудівного заводу

Укрінформ
Військова прокуратура упередила незаконну реалізацію нерухомого майна державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод» на 52 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі Військової прокуратури Південного регіону України.

«Завдяки рішучим та своєчасним діям Військової прокуратури попереджено незаконну реалізацію нерухомого майна державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод», вартість якого становить понад 52 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Миколаївським окружним адміністративним судом задоволено позов заступника військового прокурора Південного регіону в інтересах держави в особі Кабміну, Держконцерну «Укроборонпром», ДП «Миколаївський суднобудівний завод», до відділу примусового виконання рішень Управління ДВС Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області. Рішенням суду визнано протиправними дії відділу щодо звернення стягнення на нерухоме майно ДП «Миколаївський суднобудівний завод» загальною площею 25 тис. кв. м.

Читайте також: НБУ торік 146 разів надавав правоохоронцям доступ до інформації

Зважаючи на те, що відповідно до чинного законодавства України вказане майно не підлягає приватизації та не може бути відчужене, судом також скасовано і постанови про його арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-