Справа на 4 мільйони: судитимуть осіб, які заволоділи коштами Агрофонду

Справа на 4 мільйони: судитимуть осіб, які заволоділи коштами Агрофонду

Укрінформ
До суду направили обвинувальний акт щодо директора товариства та його заступника, які заволоділи державними грошовими коштами ПАТ «Аграрний фонд» в розмірі понад 4 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

“За процесуального керівництва Бориспільської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора товариства та його заступника, які заволоділи державними грошовими коштами ПАТ «Аграрний фонд», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі Київщини нагадали, що у липні 2016 року між одним із товариств Київщини та публічним акціонерним товариством «Аграрний Фонд» були укладені договори поставки врожаю зерна гречки та застави майбутнього врожаю зерна гречки і насіння соняшника.

На підставі цих договорів ПАТ «Аграрний фонд» перерахувало товариству авансовий внесок у розмірі понад 4 млн гривень, однак товариством зобов’язання за укладеними договорами не виконано.

Читайте також: Торік Україна експортувала молочних продуктів на 7 мільярдів - Мінагро

Зазначається, що окрім того, у подальшому службовими особами товариства зібраний врожай гречки та насіння соняшника було відчужено без згоди ПАТ «Аграрний фонд».

“Вказані злочинні дії службових осіб кваліфіковано за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 364-1, ч. 1 ст. 388 КК України, їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна”, - поінформували у прокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-