Уряд затвердив бюджет Пенсійного фонду

Уряд затвердив бюджет Пенсійного фонду

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив бюджет Пенсійного фонду України на 2019 рік.

Таке рішення було прийняте на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Документом враховано передбачений Державним бюджетом обсяг асигнувань на фінансування пенсійних програм у сумі 167 012,9 млн гривень, що дасть можливість забезпечити виплату пенсій, надбавок і підвищень, покриття дефіциту коштів Пенсійного фонду України відповідно до законодавства. Загальний обсяг дохідної частини бюджету визначено в сумі 398 178,1 млн гривень. Загальний обсяг видаткової частини — в сумі 397 734,1 млн гривень.

КМУ також схвалив постанову „Про затвердження бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік”. Затверджено дохідну частину бюджету Фонду (разом із залишком коштів на початок року) в сумі 23,29 млрд гривень, видаткову в сумі 23,26 млрд гривень.

Читайте також: Уряд планує затвердити перелік об'єктів великої приватизації

Урядовці також затвердили бюджет Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України. Доходи цього року (разом із залишком коштів на початок 2019 року) становитимуть 14,7 млн гривень, з них страхові внески – 12,6 млн гривень. При цьому, видатки визначено у розмірі 13,5 млн грн, зокрема на виплату матеріального забезпечення, надання соціальних послуг та здійснення заходів сприяння зайнятості, профілактику настання страхових випадків, допомогу по частковому безробіттю передбачається витратити 10,4 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-